Erwtensoep met Livar scharrelvarkensvlees*
Alleen verkrijgbaar in het winterseizoen. Oerhollandse erwtensoep met scharrelvarkensvlees en -bacon van Livar.
- Henri artikelnummer20012
- Verpakkingseenheid3kg
- Verdunningk&k
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: Verwarmen, doorroeren en even doorkoken. Of gesloten verpakking 40 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Voor serveren doorroeren.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 40 min. bij 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: soep overdoen in rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 25 min. bij 140°C met 100% stoom. Voor serveren doorroeren.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 40 min. bij 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: soep overdoen in rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 25 min. bij 140°C met 100% stoom. Voor serveren doorroeren.