Gevulde conchigli
Met quattro formaggi, uitgebakken Livar spek met salie, doperwten en blokjes wortel.
Ingrediënten
(1 persoon)
30 gram Henri Quattro formaggisaus
25 gram Livar spek aan een stuk
50 gram doperwten
50g winterwortel
½ eetlepel salie
3 stuks conchigli
30 gram Henri Quattro formaggisaus
25 gram Livar spek aan een stuk
50 gram doperwten
50g winterwortel
½ eetlepel salie
3 stuks conchigli
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar volgens bereidingswijze. Verwarm de Quattro formaggisaus volgens gebruiksaanwijzing. Snijd het livar spek met een snijmachine in mooie lange dunne plakjes. Schil de wortel en snijd brunoise. Snijd de salie fijn. Blancheer de wortel met doperwten. Bak de spek uit in een droge pan op hoog vuur, haal eruit en laat uitlekken op een keukenpapiertje. Doe de geblancheerde wortel en doperwten en de salie in de pan met braadvet van het Livar spek, roer even om. Schep een eetlepel quattro formaggi saus in het midden van het bord en vorm een cirkel met de achterkant van een lepel. Leg hierop drie conchigli, schep eventueel nog wat saus in de schelpen. Strooi de wortel met doperwten erover. Garneer met een uitgebakken reep spek en vers salieblaadje.