Jachtschotel
Torentje van zuurkoolstamppot en hazenpeper, geserveerd met stoofpeer.
Ingrediënten
(1 persoon)
100 gram Henri Zuurkoolstamppot
200 gram Henri Hazenpeper
1 Gieser wildeman stoofpeer
Snuf kaneel
200 ml rode wijn
Snuf of 1 ster steranijs
Snuf of 1 stuk kruidnagel
Bloedzuring
100 gram suiker
100 gram Henri Zuurkoolstamppot
200 gram Henri Hazenpeper
1 Gieser wildeman stoofpeer
Snuf kaneel
200 ml rode wijn
Snuf of 1 ster steranijs
Snuf of 1 stuk kruidnagel
Bloedzuring
100 gram suiker
Bereidingswijze
Schil de peren en doe ze in een pan met suiker. Voeg rode wijn toe tot de peren onderstaan en voeg ook kruidnagel, kaneel en steranijs toe. Breng het geheel aan de kook en laat 1-1,5 uur stoven op laag vuur.
Verwarm de zuurkoolstamppot en hazenpeper volgens verpakking. Neem een kookring, maak hierin een mooie bodem van de zuurkoolschotel. Schep hierop de warme hazenpeper. Leg er een stoofpeer naast en garneer met de bloedzuring.
Verwarm de zuurkoolstamppot en hazenpeper volgens verpakking. Neem een kookring, maak hierin een mooie bodem van de zuurkoolschotel. Schep hierop de warme hazenpeper. Leg er een stoofpeer naast en garneer met de bloedzuring.