Menu
Contact met Henri

Spinazie, limoen en spaghetti frittata met feta en basilicum

www.henri.nl

Ingrediënten

(1 taart voor 8 personen)

6 eieren
115 ml melk
Zeste en sap van 1 limoen
Zout
Zwarte peper
2 theelepels Extra vierge olijfolie
225 gram Spaghetti naturel
225 gram verse spinazie gesneden
60 gram feta kaas
20 gram basilicum         
                  

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de eieren, melk, limoen zeste en sap door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verhit in een pan de olijfolie op laag vuur en bak kort de spinazie waarna de spaghetti en het eimengsel toegevoegd kunnen worden. Roer dit door totdat het ei licht begint te stollen. Giet het mengsel over in een ovenschaal en bestrooi het met de feta kaas. Zet de schaal voor 8-10 minuten in de oven. Snijd de frittata in punten, strooi er basilicum over en serveer met een salade.

 

Serveertip
Serveer met een salade.
< terug naar overzicht