Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download het winterassortiment 22/23

Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. 


Even op een rijtje:
  • De winterproducten; de stamppottenerwtensoep en pompoensoep zijn weer bestelbaar.
  • De culinaire specials hazenpeper en de kreeftensoep zijn dit najaar beschikbaar, speciaal voor en tot en met Kerstmis. Daarna geldt: op=op!
  • Nieuw: vegan zoete aardappelstamppot, een smakelijk stamppotje van zoete aardappel en spinazie, smeuïg dankzij sojaroom.
  • Terug in het assortiment: o.a. de kerriesoep en Thaise groene curry.
  • Heeft u graag een gedrukte prijslijst van ons? Stuur ons een e-mail, dan sturen we hem op. Liever een lijst met de artikelnummers van Hanos, Bidfood of Sligro? Stuur een mail of bel ons even: 0416-375933.



















Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder