Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri gaat Hybride

Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vier heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.


  

Onze hybride maaltijdcomponenten:

  • Kip Tandoori: Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten. 
  • Kippenragout: Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
  • Toscaanse Gehaktballetjes: Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
  • Gehaktballetjes in Ketjapsaus: Gehaktballetjes in een traditionele zoete ketjapsaus.
 
Onze hybride gehaktballetjes bestaan uit een combinatie van gehakt en diverse groenten zoals zeewier, wortel, ui etc. Er word niet alleen maar minder vlees verbruikt, maar zo worden ook meer groenten in 
het gerecht verwerkt.


Voor de tandoori en ragout wordt kippendij en plantaardige kip gebruikt. We behouden dezelfde kwaliteit en smaak, maar laten een impact achter op het milieu. 

Duurzaamheid zonder Concessies

Met de lancering van deze hybride producten verlagen we niet alleen de vleesconsumptie, maar ook de CO2-uitstoot. Dankzij de integratie van plantaardige ingrediënten hebben onze gerechten een  aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. We meten sinds kort de PS impact score van onze producten en zien een drastisch verschil, wat ons stimuleert om verder te innoveren op het gebied van duurzame
voeding.

Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting een toekomst waarin genieten en duurzaamheid hand in hand gaan.


Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen. We helpen u graag verder om samen de stap te zetten naar een duurzamer voedselaanbod.
Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder