Menu
Contact met Henri

Nieuws

Speciale Kerstverkoop

Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
 


Een makkelijke Kerst dit jaar?

Geniet samen met familie en vrienden van onze kant-en-klare topkwaliteit gerechten. Met onze soepen, sauzen en maaltijden stel je in een handomdraai een heerlijk Kerstmenu samen! Hier vind je het formulier
waarmee je de producten kunt bestellen. Dit jaar kan je ook een keuze maken uit ons Horeca assortiment. Denk aan hazenpeper, risotto funghi, kalfsragout of truffelmayo. Lekker koken met Kerst is dit jaar een koud kunstje!

Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.


Hoe werkt het?

DOWNLOAD HIER DE BESTELLIJST. Je reserveert de producten door de bestellijst uiterlijk 18 december in te vullen en te retourneren. Vergeet niet je adresgegevens en je telefoonnummer  in te vullen (mocht er iets zijn met je bestelling). 
 
Print de lijst uit en geef hem bij ons af OF mail hem.
 
Woon je niet in de buurt van Drunen? Kijk dan of je 'viavia' wat kunt regelen. Onze speciale Kerstproducten zijn overigens ook te koop bij PicNic.
We bezorgen helaas niet. Ophalen kan alleen op de angegeven momenten. Betalen kan cash of per overboeking.
 
Nog vragen? Neem dan even contact met ons op: 0416-375933.


 
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder