Menu
Contact met Henri

Nieuws

Speciale Kerstverkoop

Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
 


Een makkelijke Kerst dit jaar?

Geniet samen met familie en vrienden van onze kant-en-klare topkwaliteit gerechten. Met onze soepen, sauzen en maaltijden stel je in een handomdraai een heerlijk Kerstmenu samen! Hier vind je het formulier
waarmee je de producten kunt bestellen. Dit jaar kan je ook een keuze maken uit ons Horeca assortiment. Denk aan hazenpeper, risotto funghi, kalfsragout of truffelmayo. Lekker koken met Kerst is dit jaar een koud kunstje!

Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.


Hoe werkt het?

DOWNLOAD HIER DE BESTELLIJST. Je reserveert de producten door de bestellijst uiterlijk 18 december in te vullen en te retourneren. Vergeet niet je adresgegevens en je telefoonnummer  in te vullen (mocht er iets zijn met je bestelling). 
 
Print de lijst uit en geef hem bij ons af OF mail hem.
 
Woon je niet in de buurt van Drunen? Kijk dan of je 'viavia' wat kunt regelen. Onze speciale Kerstproducten zijn overigens ook te koop bij PicNic.
We bezorgen helaas niet. Ophalen kan alleen op de angegeven momenten. Betalen kan cash of per overboeking.
 
Nog vragen? Neem dan even contact met ons op: 0416-375933.


 
3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Lees verder

Henri bittet 'Zu Tisch'!
Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Lees verder

De culinaire winter is weer aangebroken
Voor Henri is de Culinaire Winter weer aangebroken... U kunt weer genieten van onze wildgerechten, wildsoep en wildsaus. En ook de stamppotten, de erwtensoep en de bruine bonensoep zijn weer volop te bestellen.

Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Lees verder

Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder