Menu
Contact met Henri

Nieuws

Update prijslijst 22-2-21

Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.

Wat is er gewijzigd?

22-2-21:
De volgende producten zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
  • 20021 Mosterdsoep
  • 40007 Kip Java
  • 40195 Tikka Masala
  • 40975 Gehaktballetjes in satésaus
Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met je accountmanager per batch bestellen.

Download hier de geupdate prijslijst.


28-12-20:
  • De Japanse noedelsoep (art. nr 20026) en de Tomaten groenten soep (art. nr. 20029) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


16-12-20:
  • De geschnetzeltes (art. nr 40040)  en de BBQ saus (art nr. 30617) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


23-11-20:
  • De lamstajine (art nr. 40011) is toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig. 

9-11-20:
  • Producten die hier na de vorige mail aan toegevoegd zijn als bestelartikel ipv voorraadartikel zijn: Hollandaisesaus, Thaise rode curry, Biologische quinoa naturel en de Provencaalse visschotel.
  • In tegenstelling tot eerder bericht zijn de wildproducten niet allemaal voorradig. Op dit moment is alleen de hazenpeper bestelbaar. De wildsoep en de hertenstoof zijn niet op voorraad maar dus wel bestelbaar per batch.
Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder