Menu
Contact met Henri

Nieuws

Update prijslijst 22-2-21

Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.

Wat is er gewijzigd?

22-2-21:
De volgende producten zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
  • 20021 Mosterdsoep
  • 40007 Kip Java
  • 40195 Tikka Masala
  • 40975 Gehaktballetjes in satésaus
Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met je accountmanager per batch bestellen.

Download hier de geupdate prijslijst.


28-12-20:
  • De Japanse noedelsoep (art. nr 20026) en de Tomaten groenten soep (art. nr. 20029) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


16-12-20:
  • De geschnetzeltes (art. nr 40040)  en de BBQ saus (art nr. 30617) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


23-11-20:
  • De lamstajine (art nr. 40011) is toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig. 

9-11-20:
  • Producten die hier na de vorige mail aan toegevoegd zijn als bestelartikel ipv voorraadartikel zijn: Hollandaisesaus, Thaise rode curry, Biologische quinoa naturel en de Provencaalse visschotel.
  • In tegenstelling tot eerder bericht zijn de wildproducten niet allemaal voorradig. Op dit moment is alleen de hazenpeper bestelbaar. De wildsoep en de hertenstoof zijn niet op voorraad maar dus wel bestelbaar per batch.
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Lees verder

Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Lees verder

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
Lees verder

De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri
Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Lees verder

Onze soupier Léon
Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.
Lees verder