Nieuws
Download & print het Kerstmenu
Het Kerstmenu 2015
(klik op de links voor de recepten)Voor:
Pompoensoep
Kreeftensoep
Tussen:
Gevulde conchigli
Pie van Coq au vin
Hoofd:
Jachtschotel
Pappardelle Pesce
Download de menukaart hier. Wil je iets anders op de kaart zetten of toevoegingen doen? Stuur een e-mail naar Felice, of bel haar even: 0416-375933.
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.