Nieuws
Winterassortiment - update per 25-11
Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden.
Henri staat voor transparantie en daarom willen we graag eerlijk en open communiceren. Daarnaast willen we professioneel omgaan met u als gewaardeerde klant, kwaliteit leveren en service verlenen zoals we gewend zijn.
Maar ook het menselijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Door de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze medewerkers zich keihard ingezet in een continue veranderende werkomgeving. Deze manier van werken, in combinatie met een ongekend grote vraag naar onze producten, vergt veel energie. En juist daar willen we zuinig op zijn, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Het punt is gekomen dat het steeds vaker voorkomt dat we het zeer uitgebreide aanbod aan producten niet meer kunnen leveren, iets dat u mogelijk als klant hebt gemerkt.
Wij zullen onze productie tijdelijk aanpassen naar een voor onze medewerkers draagbare situatie. Dit brengt intern het aanpassen van productie uren met zich mee, zorgt voor verschuivingen in capaciteit van productielijnen en het terugbrengen van het aantal te voeren producten. Dit laatste treft met name een aantal van onze Henri foodservice producten en Henri consumentenverpakkingen saus en soep, die we om die reden tijdelijk uit ons assortiment hebben gehaald.
Door deze aanpassingen proberen we zoveel mogelijk continuïteit te bieden voor de aankomende periode, zodat u en alle andere klanten zo optimaal mogelijk kunnen blijven verkopen, uitbrengen of serveren aan uw klant of gast.
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie, en wensen u natuurlijk ook alle sterkte toe tijdens de avondlockdown, als die voor u van toepassing is. Of sterkte met het thuiswerkadvies. En/of met alle maatregelen die er zijn of nog gaan komen.
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri
Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Onze soupier Léon
Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.