Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment - update per 25-11

Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
 
Henri staat voor transparantie en daarom willen we graag eerlijk en open communiceren. Daarnaast willen we professioneel omgaan met u als gewaardeerde klant, kwaliteit leveren en service verlenen zoals we gewend zijn.

Maar ook het menselijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Door de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze medewerkers zich keihard ingezet in een continue veranderende werkomgeving. Deze manier van werken, in combinatie met een ongekend grote vraag naar onze producten, vergt veel energie. En juist daar willen we zuinig op zijn, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Het punt is gekomen dat het steeds vaker voorkomt dat we het zeer uitgebreide aanbod aan producten niet meer kunnen leveren, iets dat u mogelijk als klant hebt gemerkt.
 
Wij zullen onze productie tijdelijk aanpassen naar een voor onze medewerkers draagbare situatie. Dit brengt intern het aanpassen van productie uren met zich mee, zorgt voor verschuivingen in capaciteit van productielijnen en het terugbrengen van het aantal te voeren producten. Dit laatste treft met name een aantal van onze Henri foodservice producten en Henri consumentenverpakkingen saus en soep, die we om die reden tijdelijk uit ons assortiment hebben gehaald. 
 
Door deze aanpassingen proberen we zoveel mogelijk continuïteit te bieden voor de aankomende periode, zodat u en alle andere klanten zo optimaal mogelijk kunnen blijven verkopen, uitbrengen of serveren aan uw klant of gast.
 
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie, en wensen u natuurlijk ook alle sterkte toe tijdens de avondlockdown, als die voor u van toepassing is. Of sterkte met het thuiswerkadvies. En/of met alle maatregelen die er zijn of nog gaan komen.
Verrassen op je kaart? Curries!
Wist je dat wij fantastische (vega) curries maken? Basmatirijst erbij, mooi aftoppen met verse koriander en noten of bijv. serveren met gebakken halloumi of de Indiase kaas paneer. Of maak een curry bowl! Zet deze curries op je kaart, of neem ze op in een buffet! 
Lees verder

Einde aspergeseizoen
Vandaag (24 juni) is officieel het einde van het aspergeseizoen. Onze teler Toon van Dinter van Van Dinter Smaakasperges legt kort uit wanneer de precieze datum is en waarom de telers de planten dan door laten groeien.

 
Check het filmpje

Prijslijst - update per 31-1
Vanaf vandaag gaan we stapsgewijs weer producten toevoegen aan de prijslijst. Voor nu is dit het assortiment: per 10-2 komen we terug met een update en weer nieuw toegevoegde producten!
Download hier de lijst.
Lees verder

Winterassortiment vanaf 11-10-21
Het wordt weer frisser: de herfst is duidelijk 'aan'. Met de komst van de herfst introduceren wij zoals altijd ons herfst/winterassortiment. Je kan o.a. onze stamppotten en erwtensoep dus weer bestellen!

Download hier direct de laatste versie of lees verder voor alle wijzigingen. 
Lees verder

Update prijslijst 22-2-21
Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.
Lees verder