Nieuws
Thaise gele curry
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen. Een van onze nieuwste producten is Thaise gele curry. Een heerlijk kruidig gerecht van tilapiafilet in een Thaise saus met courgette, aardappeltjes, wortel en paprika.
Verpakking: Bak 1,5 kg.
Bereidingswijze:
Pan: Al roerend verhitten. Pan (au bain marie): Gesloten verpakking in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Opwarmtijd: 70 minuten. Combi steamer (in gesloten verpakking): (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120 °C. Daarna gedurende 70 minuten op 99°C en 100% stoom. Combi steamer (in gastronorm schaal): (convectie en stoom) Overdoen in een roestvrijstalen schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 40 minuten verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Pan: Al roerend verhitten. Pan (au bain marie): Gesloten verpakking in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Opwarmtijd: 70 minuten. Combi steamer (in gesloten verpakking): (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120 °C. Daarna gedurende 70 minuten op 99°C en 100% stoom. Combi steamer (in gastronorm schaal): (convectie en stoom) Overdoen in een roestvrijstalen schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 40 minuten verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Serveertip: Heerlijk met basmatirijst.
Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu.
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten! Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten.
Lees verder Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje