Nieuws
Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Mals beenhammetje in een zoete honingsaus met tijm.
Heerlijk met onze romige aardappelpuree, maar ook verrassend gecombineerd met onze risotto.
Petit Henri portieverpakking, 6 x 300 gram. Adviesprijs per verpakking: € 3,48.
Henri's bekende, romige aardappelpuree gemaakt van verse aardappelen en verse, volle melk en zure room.
Perfect te combineren basiscomponent: denk aan een combinatie met de beenham, Vlaams stoofpotje, runderbraadstuk in jus...
Petit Henri portieverpakking, 6 x 250 gram. Adviesprijs per verpakking: € 1,43.
Frisse, vrolijke stamppot van aardappelen, maïs, wortel, ui, paprika en haricots verts – glutenvrij én vegetarisch. Kijk bij onze receptideeën voor een leuk recept met deze stamppot.
Petit Henri portieverpakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,15.
Brede lintpasta met Henri's pure en frisse sugo primavera: tomatensaus met basilicum. Vegetarisch.
Petit Henri portievepakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,78.
Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc.
Lees verder