Nieuws
Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmerkelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
Klik hier om de zesde editie te lezen.
Wilt u ook een uitgave van “Aan tafel” ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl of bel: 0416 37 59 33.
U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
Aan Tafel 5 - Foodmiles en terug naar de oorsprong zijn dé items van deze editie. Inclusief een bezoek aan 'preiboer' Theo Ketels.
Aan Tafel 4 - Hierin vindt u onder meer het verhaal over de biologische soepen en leest u over de 'kraamkamer'van Henri.
Aan Tafel 3 - Een heerlijk recept voor tajine, gezonde soepen en de buffetcd.
Aan Tafel 2 - Een kijkje bij de Kokerij van Henri, en de Eetkamer van Oranje in het Ufkenshuis.
Aan Tafel 1 - Verantwoord eten, volop genieten en erwtensoep in een modern jasje.
Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer.
Lees verder Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment.
Lees verder Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment.
Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het personeelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder