Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri bittet 'Zu Tisch'!

Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.

Sie können 'Zu Tisch' auch online lesen. Hierfür benötigen sie den Adobe Reader. Klicken sie hier um die sechste Ausgabe zu lesen.

Um 'Zu Tisch' in gedruckter Ausgabe zu erhalten, senden Sie einfach eine Email an info@henri.nl oder kontaktieren Sie uns telefonisch unter: 0031-416- 37 59 33.

Zu Tisch 5- Foodmiles und ein Rückblick auf den Ursprung Henris sind Thema dieser Ausgabe. Außerdem haben wir den „Porreebauer“ Theo Ketels besucht.
Zu Tisch 4-Hierin finden sie einmal mehr eine Geschichte über unsere biologischen Suppen sowie über die „Geburtsstation“ von Henri.
Zu Tisch 3- Diesmal mit köstlichen Rezepten für  Tajine-Schmorgerichte und gesunden Suppen, sowie der Henri Buffet-CD.
Zu Tisch 2- Ein Besuch in der Küche von Henri und dem Restaurant von Oranje in dem Ufkenshuis.
Zu Tisch 1- Gesundheitsbewusstes Essen, in vollen Zügen genießen und der Klassiker „Erbsensuppe“ im neuen Gewand.

Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder