Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri bittet 'Zu Tisch'!

Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.

Sie können 'Zu Tisch' auch online lesen. Hierfür benötigen sie den Adobe Reader. Klicken sie hier um die sechste Ausgabe zu lesen.

Um 'Zu Tisch' in gedruckter Ausgabe zu erhalten, senden Sie einfach eine Email an info@henri.nl oder kontaktieren Sie uns telefonisch unter: 0031-416- 37 59 33.

Zu Tisch 5- Foodmiles und ein Rückblick auf den Ursprung Henris sind Thema dieser Ausgabe. Außerdem haben wir den „Porreebauer“ Theo Ketels besucht.
Zu Tisch 4-Hierin finden sie einmal mehr eine Geschichte über unsere biologischen Suppen sowie über die „Geburtsstation“ von Henri.
Zu Tisch 3- Diesmal mit köstlichen Rezepten für  Tajine-Schmorgerichte und gesunden Suppen, sowie der Henri Buffet-CD.
Zu Tisch 2- Ein Besuch in der Küche von Henri und dem Restaurant von Oranje in dem Ufkenshuis.
Zu Tisch 1- Gesundheitsbewusstes Essen, in vollen Zügen genießen und der Klassiker „Erbsensuppe“ im neuen Gewand.

Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder

Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder

Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker! 
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
 
Bekijk de foto's