Nieuws
Nieuw: Zuid-Afrikaanse bobotie!
We kunnen niet allemaal naar Zuid-Afrika om ons elftal aan te moedigen. Maar een beetje in Zuid-Afrikaanse sferen komen, kan natuurlijk wel. Henri helpt daarbij met Bobotie, een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Met o.a. rundergehakt, sperziebonen, pompoen, kerrie en citroenblad. Serveer bijv. Pita Bobotie, voor maar €1,70 inkoop per portie!
Deze echt lekkere bobotie wordt door Henri verpakt in een verpakking van 1,5 kg. Dit kant-en-klare, koelverse gerecht wordt gemaakt met alleen de beste verse ingrediënten en is ook nog eens volledig clean label.
Een nieuw niveau van puur en eerlijk
“Van iets slechts kun je niets goeds maken”. Dat is de lijfspreuk van Henri-oprichter Harrie van Olphen en die wijsheid is er ook bij de volgende generatie goed in gepompt. Daarom kookt Henri zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Maar nu is Henri in het streven naar 'puur en eerlijk', één van de basiswaarden van Henri, zelfs nog een stap verder gegaan. Er is hard gewerkt aan een Clean Label assortiment – en inmiddels is al 70% van het gehele Henri assortiment volledig clean label.
Clean Label bij Henri betekent:
- vrij van synthetische en natuuridentieke E-nummers
- vrij van kunstmatige smaakversterkers (waaronder MSG)
- vrij van kunstmatige smaakversterkers (waaronder MSG)
- vrij van conserveringsmiddelen
- vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
- GMO-vrij
- vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
- GMO-vrij
Klik hier voor het Recept Pita Bobotie
Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder Partner Nationale Week Zonder Vlees
Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.
Lees verder Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
Lees verder Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder