Nieuws
Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Gestoofd in Affligem kloosterbier, samen met o.a. ui, champignons en wortel, komen de smaken van Livar perfect tot hun recht.
Het stoofpotje combineert prachtig met de nieuwe spinaziestamppot: een stamppotje van spinazie, aardappelen en zure room. Een simpel stamppotje dus – lekker puur. Klik hier voor het recept!
Livar Stoverij, verpakking 900g, € 10,95
Spinaziestamppot, verpakking 3 kg, € 11,11
Clean Label
De livar stoverij en de spinaziestamppot zijn Clean Label (al 70% van ons assortiment is Clean label, en dat wordt alleen maar meer!)
Clean Label betekent:
- vrij van synthetische en natuuridentieke E-nummers
- vrij van kunstmatige smaakversterkers (waaronder MSG)
- vrij van conserveringsmiddelen
- vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
- GMO-vrij
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.