Nieuws
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Pure, frisse tomatensaus met basilicum.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Adviesprijs: € 7,48
Tip: Maak een vegetarische lasagna met deze saus. Klik hier voor het recept.
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.
Crema di funghi
Krachtige roomsaus met veel bospaddenstoelen en champignons.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,02
Tip: vul er canneloni mee, maak een vegetarische lasagne met de crema en gegrilde wilde paddestoelen. Of serveer met verse pasta of tortellini.
Crema salmone
Rijke pastasaus met room en verse zalm.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 5,69
Tip: lekker met penne of pappardelle. Maak een bedje van rucola en leg daar de pasta op. schenk er de warme saus over en garneer af met een roosje van gerookte zalm.
Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen.
Bekijk de collage NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn.
Lees verder Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder