Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen

Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Pure, frisse tomatensaus met basilicum.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Tip: Maak een vegetarische lasagna met deze saus. Klik hier voor het recept.
 
 
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48

Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.

Crema di funghi
Krachtige roomsaus met veel bospaddenstoelen en champignons.
Verpakking 900 g

Adviesprijs: € 7,02

Tip: vul er canneloni mee, maak een vegetarische lasagne met de crema en gegrilde wilde paddestoelen. Of serveer met verse pasta of tortellini.

Crema salmone
Rijke pastasaus met room en verse zalm.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 5,69

Tip: lekker met penne of pappardelle. Maak een bedje van rucola en leg daar de pasta op. schenk er de warme saus over en garneer af met een roosje van gerookte zalm.

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder