Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas

Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.

Kaassoep
Soep van Mariënwaerdt landgoedkaas, met prei en ui.
Verpakking 1,5 kg, verdunning 1:1 dus 3 kg. soep k&k
Adviesprijs: € 11,62

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Op landgoed Mariënwaerdt wordt goed geboerd. Van de opbrengst van de akkers en van de biologische groente- en fruitteelt in de oude moestuin van Huize Mariënwaerdt worden diverse delicatessen bereid, naar oud Mariënwaerdtse recepten. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Kaassoep
De EKO melk van de koeien van Marienwaerdt wordt gezuiveld tot biologische Landgoedkaas. De koeien grazen op onbespoten weilanden – en dat garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder deze kaas bijzonder in trek is bij fijnproevers.
De jonge landgoedkaas wordt door Henri gebruikt in de kaassoep. Die krijgt daardoor een heerlijke, volle en rijke smaak.
 
Meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Nieuwe Petit Henri's

Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.

Lees verder

Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Lees verder

Henri op www.duurzamereten.nl

De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.

Lees verder

Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder