Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas

Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.

Kaassoep
Soep van Mariënwaerdt landgoedkaas, met prei en ui.
Verpakking 1,5 kg, verdunning 1:1 dus 3 kg. soep k&k
Adviesprijs: € 11,62

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Op landgoed Mariënwaerdt wordt goed geboerd. Van de opbrengst van de akkers en van de biologische groente- en fruitteelt in de oude moestuin van Huize Mariënwaerdt worden diverse delicatessen bereid, naar oud Mariënwaerdtse recepten. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Kaassoep
De EKO melk van de koeien van Marienwaerdt wordt gezuiveld tot biologische Landgoedkaas. De koeien grazen op onbespoten weilanden – en dat garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder deze kaas bijzonder in trek is bij fijnproevers.
De jonge landgoedkaas wordt door Henri gebruikt in de kaassoep. Die krijgt daardoor een heerlijke, volle en rijke smaak.
 
Meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder