Menu
Contact met Henri

Nieuws

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

De asperges voor de soep van Henri worden geschild bij Corné Ooms. Wilt u kijken hoe het hier aan toegaat?  klik hier.

Van het land tot op het bord: serveertips
De aspergesoep kunt u serveren op traditionele wijze. Zonder toeters en bellen. De smaak van de soep heeft eigenlijk geen toevoeging nodig.

Maar toch is het leuk om uw gasten te verassen met smakelijke toppings: gerookte zalm, beenham (van bijvoorbeeld Livar), gehakte peterselie (gefrituurd kan ook) of groene asperges uit de wok.

Of  ga nog een stapje verder en maakt er een leuk voorgerechtje van. Wat dacht u van een aspergeproeverij? Voor het recept: klik hier.

Monster aanvragen? U kunt tot en met nog een monster aspergesoep aanvragen. Stuur een 
e-mail naar: info@henri.nl of bel met uw accountmanager.

Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen. 
Bekijk de collage

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 
Lees verder

Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder

Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder

Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder