Nieuws
Seizoensproduct: verse aspergesoep
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.
De asperges voor de soep van Henri worden geschild bij Corné Ooms. Wilt u kijken hoe het hier aan toegaat? klik hier.
Van het land tot op het bord: serveertips
De aspergesoep kunt u serveren op traditionele wijze. Zonder toeters en bellen. De smaak van de soep heeft eigenlijk geen toevoeging nodig.
Maar toch is het leuk om uw gasten te verassen met smakelijke toppings: gerookte zalm, beenham (van bijvoorbeeld Livar), gehakte peterselie (gefrituurd kan ook) of groene asperges uit de wok.
Of ga nog een stapje verder en maakt er een leuk voorgerechtje van. Wat dacht u van een aspergeproeverij? Voor het recept: klik hier.
Monster aanvragen? U kunt tot en met nog een monster aspergesoep aanvragen. Stuur een
e-mail naar: info@henri.nl of bel met uw accountmanager.
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment.