Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Henri bewijst hiermee naast een gedegen management over een doordachte en duurzame strategie te beschikken.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Henri behoort tot de groep uitblinkers en mag daarom het predicaat Best Managed Companies 2011 ook daadwerkelijk gaan voeren.

“We zijn hartstikke trots dat we deze prijs gewonnen hebben.”, vertelt Ad van Olphen. "En naast de eer houden we ook inzicht in de eigen organisatie over aan onze deelname aan Best Managed Companies. “We hebben de prijs ontvangen omdat we innovatief zijn en daarnaast financieel gezond. Ook zijn we door de jury aangemerkt als erg sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is natuurlijk heel mooi om onze jarenlange investering hierin op zo'n manier gewaardeerd te zien." Ad vervolgt: "Maar we blijven ambitieus, want er is altijd nog genoeg te verbeteren.”  

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer.
Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder