Nieuws
De soep van Henri op Schiphol
Onze eerste echte Henri soepenbar is geopend! Hij is te vinden op Schiphol. Samen met HMShost, cateraar van Schiphol, ontwikkelden we deze prachtige soepenbar. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen.
De samenwerking tussen HMShost en Henri is al jaren een groot succes. Echt een toonbeeld van een goede co-creatie, bij Henri omgedoopt tot KOKreatie. Het begon met de drie Thaise curries voor Hot Wox op het Foodcourt. Stuk voor stuk heerlijke gerechten die bij alle reizigers in de smaak vallen.
Nu - als kroon op de samenwerking hebben we een gezamenlijke soepenbar ontwikkeld. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen. Kom gerust langs! U vindt de soepenbar vóór de douane, naast het restaurant 'Dakota' bij het Panoramaterras.
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster