Menu
Contact met Henri

Nieuws

De soep van Henri op Schiphol

Onze eerste echte Henri soepenbar is geopend! Hij is te vinden op Schiphol. Samen met HMShost, cateraar van Schiphol, ontwikkelden we deze prachtige soepenbar. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen.

De samenwerking tussen HMShost en Henri is al jaren een groot succes. Echt een toonbeeld van een goede co-creatie, bij Henri omgedoopt tot KOKreatie. Het begon met de drie Thaise curries voor Hot Wox op het Foodcourt. Stuk voor stuk heerlijke gerechten die bij alle reizigers in de smaak vallen.

Nu - als kroon op de samenwerking hebben we een gezamenlijke soepenbar ontwikkeld. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen. Kom gerust langs! U vindt de soepenbar vóór de douane, naast het restaurant 'Dakota' bij het Panoramaterras.

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Lees verder

Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd

Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!

Lees verder

Erwtensoep - Nu alleen nog maar met Livar
Onze erwtensoep is de beste kant-en-klare soep te koop. Dat vonden we al langer, maar nu hebben we hem nóg lekkerder gemaakt. We hebben gebruiken nu alleen nog maar Livar varkensvlees en spek voor de soep.
Lees verder

Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Lees verder

We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Lees verder