Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download nu de nieuwe prijslijst!

Inmiddels is Henri weer volop bezig met de voorbereiding van het winterseizoen. Wilt u weten wat wij op vanaf 1 oktober allemaal op onze wintermenukaart hebben staan? Download hier de nieuwe prijslijst of vraag hem aan.

In verband met mileuoverwegingen sturen wij de papieren prijslijst niet meer automatisch toe. U kunt deze hier zelf downloaden. Wilt u toch graag een papieren versie ontvangen? Bel ons (0416 375933) of mail communicatie@henri.nl .

Overigens vindt u natuurlijk ook al onze producten terug op de pagina assortiment met daarbij extra informatie, zoals hoe u de producten het best kunt verwarmen.

Ook de buffetcd heeft weer een update gehad. Wilt u deze ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter.

Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder

Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst. 
Lees verder

Lekker natuurlijk & bewuste keus
Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!
Lees verder

Download & print het Kerstmenu

Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder