Nieuws
Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Henri maakt elk jaar speciaal voor het wildseizoen drie handige basisgerechten waar je alle kanten mee op kunt.
Allereerst de wildsoep. Een heerlijk romige soep met haas en hert. Een mooie soep om zo op de kaart te zetten. Desgewenst kan je de soep voorzien van een romige cremelaag, zodat het een cappuccino lijkt. Of schep de soep in ovenvaste soepkommen en leg er een plak bladerdeeg op, met wat rozenmarijn. Even afbakken en je hebt een prachtig resultaat.
Een ander prachtig product is de hazenpeper. Al jarenlang traditiegetrouw met het wildseizoen bij Henri op de kaart. Langzaam gestoofd hazenvlees in een saus met rode wijn. Natuurlijk lekker met een taartje van aardappelpuree en rode kool. Of bak koekjes van zuurkool en combineer die met de hazenpeper. Kijk hier voor het recept.
Henri's derde seizoensfavoriet is de wildragout. Een mooi romige ragout van haas en hert. Maak bijvoorbeeld een bakje van filodeeg, door de filodeeg af te bakken op een omgekeerd kommetje. Schep hierin de wildragout.
Heeft u een leuk recept met een van onze wildgerechten? Twitter (@henribv) of mail uw creatieve idee naar ons en u maakt kans op het hippe kookboek Wild & Gevogelte van kok/foodstylist Claartje Lindhout.
Allereerst de wildsoep. Een heerlijk romige soep met haas en hert. Een mooie soep om zo op de kaart te zetten. Desgewenst kan je de soep voorzien van een romige cremelaag, zodat het een cappuccino lijkt. Of schep de soep in ovenvaste soepkommen en leg er een plak bladerdeeg op, met wat rozenmarijn. Even afbakken en je hebt een prachtig resultaat.
Een ander prachtig product is de hazenpeper. Al jarenlang traditiegetrouw met het wildseizoen bij Henri op de kaart. Langzaam gestoofd hazenvlees in een saus met rode wijn. Natuurlijk lekker met een taartje van aardappelpuree en rode kool. Of bak koekjes van zuurkool en combineer die met de hazenpeper. Kijk hier voor het recept.
Henri's derde seizoensfavoriet is de wildragout. Een mooi romige ragout van haas en hert. Maak bijvoorbeeld een bakje van filodeeg, door de filodeeg af te bakken op een omgekeerd kommetje. Schep hierin de wildragout.
Heeft u een leuk recept met een van onze wildgerechten? Twitter (@henribv) of mail uw creatieve idee naar ons en u maakt kans op het hippe kookboek Wild & Gevogelte van kok/foodstylist Claartje Lindhout.
Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder - Medewerkers inpak & expeditie
- Teamverantwoordelijke expeditie
- Stagiaire verkoop binnendienst
- Stagiaire marketing en communicatie
Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.