Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Rond de 150 alleenstaande ouderen, klanten van DWI en gebruikers van de voedselbank hebben onlangs kunnen genieten van het jaarlijkse kerstdiner van Autogrill. Tulip Inn Amsterdam Riverside was dit jaar de host voor het diner. Wethouder Freek Ossel van wonen, wijken, armoede, openbare ruimte en groen, was tevens aanwezig om de genodigden een goede kerstmis toe te wensen.
 
Gastvrijheid
Dennis Tuin, GM van Tulip Inn Amsterdam Riverside is trots om betrokken te zijn bij deze gastvrije avond. 'De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker of eenzamer verlopen.'
 
Speciale kerstavond
Om de warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij vorig jaar het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor deze groep mensen’, vertelt Tuin.
 
Initiatiefnemers
Ook Stan Monheim, één van de initiatiefnemers en General Manager van Autogrill Nederland kijkt terug op een mooie avond. 'Een initiatief dat door Autogrill Nederland én de gemeente Amsterdam breed gesteund wordt, en dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd werd.' De avond werd georganiseerd in samenwerking met DWI van de gemeente Amsterdam, AB InBev, Huis van Beleg, Delifrance, Henri, Bloemenhuis Acacia en Sproet Entertainment.


Bron: www.highprofile.nl

 

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder