Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Rond de 150 alleenstaande ouderen, klanten van DWI en gebruikers van de voedselbank hebben onlangs kunnen genieten van het jaarlijkse kerstdiner van Autogrill. Tulip Inn Amsterdam Riverside was dit jaar de host voor het diner. Wethouder Freek Ossel van wonen, wijken, armoede, openbare ruimte en groen, was tevens aanwezig om de genodigden een goede kerstmis toe te wensen.
 
Gastvrijheid
Dennis Tuin, GM van Tulip Inn Amsterdam Riverside is trots om betrokken te zijn bij deze gastvrije avond. 'De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker of eenzamer verlopen.'
 
Speciale kerstavond
Om de warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij vorig jaar het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor deze groep mensen’, vertelt Tuin.
 
Initiatiefnemers
Ook Stan Monheim, één van de initiatiefnemers en General Manager van Autogrill Nederland kijkt terug op een mooie avond. 'Een initiatief dat door Autogrill Nederland én de gemeente Amsterdam breed gesteund wordt, en dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd werd.' De avond werd georganiseerd in samenwerking met DWI van de gemeente Amsterdam, AB InBev, Huis van Beleg, Delifrance, Henri, Bloemenhuis Acacia en Sproet Entertainment.


Bron: www.highprofile.nl

 

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje