Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Rond de 150 alleenstaande ouderen, klanten van DWI en gebruikers van de voedselbank hebben onlangs kunnen genieten van het jaarlijkse kerstdiner van Autogrill. Tulip Inn Amsterdam Riverside was dit jaar de host voor het diner. Wethouder Freek Ossel van wonen, wijken, armoede, openbare ruimte en groen, was tevens aanwezig om de genodigden een goede kerstmis toe te wensen.
 
Gastvrijheid
Dennis Tuin, GM van Tulip Inn Amsterdam Riverside is trots om betrokken te zijn bij deze gastvrije avond. 'De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker of eenzamer verlopen.'
 
Speciale kerstavond
Om de warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij vorig jaar het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor deze groep mensen’, vertelt Tuin.
 
Initiatiefnemers
Ook Stan Monheim, één van de initiatiefnemers en General Manager van Autogrill Nederland kijkt terug op een mooie avond. 'Een initiatief dat door Autogrill Nederland én de gemeente Amsterdam breed gesteund wordt, en dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd werd.' De avond werd georganiseerd in samenwerking met DWI van de gemeente Amsterdam, AB InBev, Huis van Beleg, Delifrance, Henri, Bloemenhuis Acacia en Sproet Entertainment.


Bron: www.highprofile.nl

 

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder

Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Lees verder