Nieuws
Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC
Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.
Rond de 150 alleenstaande ouderen, klanten van DWI en gebruikers van de voedselbank hebben onlangs kunnen genieten van het jaarlijkse kerstdiner van Autogrill. Tulip Inn Amsterdam Riverside was dit jaar de host voor het diner. Wethouder Freek Ossel van wonen, wijken, armoede, openbare ruimte en groen, was tevens aanwezig om de genodigden een goede kerstmis toe te wensen.
Gastvrijheid
Dennis Tuin, GM van Tulip Inn Amsterdam Riverside is trots om betrokken te zijn bij deze gastvrije avond. 'De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker of eenzamer verlopen.'
Speciale kerstavond
Om de warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij vorig jaar het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor deze groep mensen’, vertelt Tuin.
Initiatiefnemers
Ook Stan Monheim, één van de initiatiefnemers en General Manager van Autogrill Nederland kijkt terug op een mooie avond. 'Een initiatief dat door Autogrill Nederland én de gemeente Amsterdam breed gesteund wordt, en dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd werd.' De avond werd georganiseerd in samenwerking met DWI van de gemeente Amsterdam, AB InBev, Huis van Beleg, Delifrance, Henri, Bloemenhuis Acacia en Sproet Entertainment.
Bron: www.highprofile.nl
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.