Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Rond de 150 alleenstaande ouderen, klanten van DWI en gebruikers van de voedselbank hebben onlangs kunnen genieten van het jaarlijkse kerstdiner van Autogrill. Tulip Inn Amsterdam Riverside was dit jaar de host voor het diner. Wethouder Freek Ossel van wonen, wijken, armoede, openbare ruimte en groen, was tevens aanwezig om de genodigden een goede kerstmis toe te wensen.
 
Gastvrijheid
Dennis Tuin, GM van Tulip Inn Amsterdam Riverside is trots om betrokken te zijn bij deze gastvrije avond. 'De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker of eenzamer verlopen.'
 
Speciale kerstavond
Om de warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij vorig jaar het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor deze groep mensen’, vertelt Tuin.
 
Initiatiefnemers
Ook Stan Monheim, één van de initiatiefnemers en General Manager van Autogrill Nederland kijkt terug op een mooie avond. 'Een initiatief dat door Autogrill Nederland én de gemeente Amsterdam breed gesteund wordt, en dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd werd.' De avond werd georganiseerd in samenwerking met DWI van de gemeente Amsterdam, AB InBev, Huis van Beleg, Delifrance, Henri, Bloemenhuis Acacia en Sproet Entertainment.


Bron: www.highprofile.nl

 

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder

Vegan gerechten die tijd besparen!
Vega(n) is here to stay, dat is inmiddels wel duidelijk. Steeds meer gasten kiezen voor een vegan lifestyle en als horecaondernemer doe je er goed aan om daar slim op in te spelen. Maar het ontwikkelen van vegan gerechten kost tijd. En laat tijd nou nét iets zijn dat je als chef vaker niet dan wel hebt. Gelukkig heeft Henri het tijdrovende werk voor je uit handen genomen en een ruim assortiment (vegan) producten ontwikkeld. Zo kun jij je gasten heel eenvoudig verrassen met smaakvolle vegan gerechten.
 
 
Lees verder

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

Lees verder