Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Mexicaans gehakt

Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.

De mogelijkheden van dit gerecht zijn echt eindeloos. Op de horecava lieten we drie toepassingen zien: in een tortillawrap, als empanada en als schotel met rijst. Voor het recept klikt u op het gerecht.

Lunchroom & catering
U kunt er natuurlijk nog veel meer mee. Heeft u een lunchroom of broodjeszaak? Of een bedrijfskantine? Maak een Mexicaans broodje door het gehakt op een broodje te doen. Gratineer met kaas en serveer met pittige jalapeños.
 
Eetcafé & partycatering
Maak een daghap met een gevulde tortillawrap of knapperige taco. Lekker met een fisse salade en guacemole. Of serveer als borrelhapje: gratineer een schaal tortillachips met het Mexicaans gehakt en kaas. Ook leuk: een gepofte aardappel met Mexicaans gehakt en crème fraîche.
Ook misstaat dit gerecht zeker niet op een Mexicaans buffet. Lekker met rijst, stokbrood.
 
En ook met de kostprijs van dit gerecht zit het goed. De adviesprijs is slechts €10,13 per 1,5 kg.
Klik hier voor meer info over het gerecht.

Horecava gemist of nieuwsgierig hoe het Mexicaans gehakt smaakt? Vraag gerust een monsterverpakking aan! Mail naar info@henri.nl of bel uw accountmanager!

Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Lees verder

Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd

Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!

Lees verder

Erwtensoep - Nu alleen nog maar met Livar
Onze erwtensoep is de beste kant-en-klare soep te koop. Dat vonden we al langer, maar nu hebben we hem nóg lekkerder gemaakt. We hebben gebruiken nu alleen nog maar Livar varkensvlees en spek voor de soep.
Lees verder

Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Lees verder

We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Lees verder