Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Mexicaans gehakt

Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.

De mogelijkheden van dit gerecht zijn echt eindeloos. Op de horecava lieten we drie toepassingen zien: in een tortillawrap, als empanada en als schotel met rijst. Voor het recept klikt u op het gerecht.

Lunchroom & catering
U kunt er natuurlijk nog veel meer mee. Heeft u een lunchroom of broodjeszaak? Of een bedrijfskantine? Maak een Mexicaans broodje door het gehakt op een broodje te doen. Gratineer met kaas en serveer met pittige jalapeños.
 
Eetcafé & partycatering
Maak een daghap met een gevulde tortillawrap of knapperige taco. Lekker met een fisse salade en guacemole. Of serveer als borrelhapje: gratineer een schaal tortillachips met het Mexicaans gehakt en kaas. Ook leuk: een gepofte aardappel met Mexicaans gehakt en crème fraîche.
Ook misstaat dit gerecht zeker niet op een Mexicaans buffet. Lekker met rijst, stokbrood.
 
En ook met de kostprijs van dit gerecht zit het goed. De adviesprijs is slechts €10,13 per 1,5 kg.
Klik hier voor meer info over het gerecht.

Horecava gemist of nieuwsgierig hoe het Mexicaans gehakt smaakt? Vraag gerust een monsterverpakking aan! Mail naar info@henri.nl of bel uw accountmanager!

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder