Menu
Contact met Henri

Nieuws

Proost met Henri op het nieuwe jaar!

Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.

Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!

InspiratieOp de Foodinspiration Days hebben we de bezoekers willen inspireren met de ongebruikelijke én verrassende soepcocktail. En nu ook op de Horecava. Ter plekke maken we voor u een Rock Lobster op basis van onze kreeftensoep, een Bloody Mary (met als uitgangspunt een geblenderde versie van de pomodorisoep) Of een 'La Mostarda': een kruidige cocktail waar we de klassieke mosterdsoep als ingrediënt gebruiken.

NieuwjaarLaat u dus verrassen én kom met ons proosten op onze stand (food hal 11, stand 628). Met een soepcocktail! (en natuurlijk kunt u er ook onze nieuwe Thaise kokossoep met kip én het veelzijdige Mexicaans gehakt proeven)

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder

Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster