Menu
Contact met Henri

Nieuws

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Eind deze week staat wellicht de schaatstocht der schaatstochten op het programma: de Elfstedentocht. Alle hotelkamers in Friesland zitten al vol - en ook de koelingen - iedereen is chocolademelk en erwtensoep aan het inslaan.

Ook in andere delen in het land worden volop schaatstochten georganiseerd. Hier in Brabant bijv. de Biesboschtocht, die we sponsoren. Daarvoor alleen al hebben we twee pallets erwtensoep gereserveerd. Maar ook voor alle andere 'koek & zopies' staan onze ketels op dit moment op het vuur: deze week maken we sowieso maar liefst 6.000 liter erwtensoep en wie weet nog meer!

Gelukkig hebben we ook nog genoeg op voorraad, dus u kunt de erwtensoep volop bestellen bij uw horecagroothandel. Maar wees er wel snel bij, voor u het weet is iemand anders u voor! En zoals u wellicht al weet, is onze erwtensoep 100% clean label. Geen chemische e-nummers etc. dus. Puur natuur, vers én gemaakt met Livar schoudervlees en -spek.  Niet alleen genieten - maar ook echt gezonde energie voor de spieren!

Klik hier voor meer informatie over onze erwtensoep.
 
Koek en Zopie Actie!

Wij helpen graag Koek & Zopies die werken met Henri erwtensoep. Daarom deze actie: bij bestelling van twee bakken van onze erwtensoep krijgt u 25 (disposable) soepbekers en lepels GRATIS!
 
Interesse? Neem direct contact op met Felice van Zanten voor de voorwaarden: 0416-375933 (tussen 8.30 en 17.00 u.) Zolang de voorraad strekt...

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder

Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster