Menu
Contact met Henri

Nieuws

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Eind deze week staat wellicht de schaatstocht der schaatstochten op het programma: de Elfstedentocht. Alle hotelkamers in Friesland zitten al vol - en ook de koelingen - iedereen is chocolademelk en erwtensoep aan het inslaan.

Ook in andere delen in het land worden volop schaatstochten georganiseerd. Hier in Brabant bijv. de Biesboschtocht, die we sponsoren. Daarvoor alleen al hebben we twee pallets erwtensoep gereserveerd. Maar ook voor alle andere 'koek & zopies' staan onze ketels op dit moment op het vuur: deze week maken we sowieso maar liefst 6.000 liter erwtensoep en wie weet nog meer!

Gelukkig hebben we ook nog genoeg op voorraad, dus u kunt de erwtensoep volop bestellen bij uw horecagroothandel. Maar wees er wel snel bij, voor u het weet is iemand anders u voor! En zoals u wellicht al weet, is onze erwtensoep 100% clean label. Geen chemische e-nummers etc. dus. Puur natuur, vers én gemaakt met Livar schoudervlees en -spek.  Niet alleen genieten - maar ook echt gezonde energie voor de spieren!

Klik hier voor meer informatie over onze erwtensoep.
 
Koek en Zopie Actie!

Wij helpen graag Koek & Zopies die werken met Henri erwtensoep. Daarom deze actie: bij bestelling van twee bakken van onze erwtensoep krijgt u 25 (disposable) soepbekers en lepels GRATIS!
 
Interesse? Neem direct contact op met Felice van Zanten voor de voorwaarden: 0416-375933 (tussen 8.30 en 17.00 u.) Zolang de voorraad strekt...

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje