Nieuws
Snertweer?
Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)
Eind deze week staat wellicht de schaatstocht der schaatstochten op het programma: de Elfstedentocht. Alle hotelkamers in Friesland zitten al vol - en ook de koelingen - iedereen is chocolademelk en erwtensoep aan het inslaan.
Ook in andere delen in het land worden volop schaatstochten georganiseerd. Hier in Brabant bijv. de Biesboschtocht, die we sponsoren. Daarvoor alleen al hebben we twee pallets erwtensoep gereserveerd. Maar ook voor alle andere 'koek & zopies' staan onze ketels op dit moment op het vuur: deze week maken we sowieso maar liefst 6.000 liter erwtensoep en wie weet nog meer!
Gelukkig hebben we ook nog genoeg op voorraad, dus u kunt de erwtensoep volop bestellen bij uw horecagroothandel. Maar wees er wel snel bij, voor u het weet is iemand anders u voor! En zoals u wellicht al weet, is onze erwtensoep 100% clean label. Geen chemische e-nummers etc. dus. Puur natuur, vers én gemaakt met Livar schoudervlees en -spek. Niet alleen genieten - maar ook echt gezonde energie voor de spieren!
Klik hier voor meer informatie over onze erwtensoep.
Koek en Zopie Actie!
Wij helpen graag Koek & Zopies die werken met Henri erwtensoep. Daarom deze actie: bij bestelling van twee bakken van onze erwtensoep krijgt u 25 (disposable) soepbekers en lepels GRATIS!
Interesse? Neem direct contact op met Felice van Zanten voor de voorwaarden: 0416-375933 (tussen 8.30 en 17.00 u.) Zolang de voorraad strekt...
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.