Menu
Contact met Henri

Nieuws

Open het aspergeseizoen met Henri

U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Maak nu kennis met onze producten voor de aspergekaart:
 
We maken deze soep volledig met verse asperges, stuk voor stuk afkomstig van het Brabantse land. Het bedrijf 'de Brabantse Wal' van Corné Ooms uit Ossendrecht zorgt dat de asperges keurig geschild worden, zodat u botermalse asperges in de soep proeft.
De soep wordt geconcentreerd geleverd, zodat de verpakking van 1,5 kg. u 3 liter soep oplevert.
 
De hollandaise is een prachtig uitgebalanceerde, culinaire saus. We willen niet opscheppen, maar het is eigenlijk gewoon de beste kant-en-klare hollandaisesaus die te koop is. U combineert de saus op klassieke wijze met asperges, ei en ham. Maar de saus is ook een mooie begeleider van diverse vissoorten. Of maak er bijv. 'eggs benedict' mee.
 
Wilt u een gratis monster ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: fvanzanten@henri.nl of bel Felice van Zanten: 0416-375933.
Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Lees verder

Henri aspergesoep bij Delifrance

Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.

Lees verder

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

Lees verder

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder