Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze soupier Léon

Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.

Ook onze culinair accountmanager Hans de Kruijf deed mee, in dezelfde categorie als Léon: de lage foodmiles categorie. Hij maakte een prachtige Pot au feu van sterk gereduceerde lamsbouillon met koud gerookte lamsfilet uit de Drunense duinen, en koud gerookte asperges uit Drunen. Daarbij zuurdesembrood van meel van de Emmamolen uit Nieuwkuijk, gevuld met gekonfijte asperges.

Léon haalde de Henri witlofsoep 'uit elkaar' en monteerde deze opnieuw in aparte onderdelen. Hij maakte 'penseeltjes' van Livar spek  en witlof en deze droogde hij. De appels en witlof haalde hij hier om de hoek in Drunen. Net als de slagroom en de roomboter: die kocht hij bij de zuivelwinkel van onze leverancier de Kern.
 
En het allermooiste van Léons soep? U kunt deze gewoon kant-en-klaar bestellen! Natuurlijk heeft u dan niet de wedstrijdeditie, maar wel eentje waar u in ieder geval geen uren meer voor in de keuken hoeft te staan - en niet voor niks is de soep de basis van Léons winnende soep: van Henri en Léon, 'with love'.

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Lees verder

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Lees verder

Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Lees verder

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder