Nieuws
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De biologische pompoensoep is niet alleen bereid met 100% biologische ingrediënten. De soep is ook vegetarisch en glutenvrij!
De wereldkeuken (1001 smaken) krijgt er ook een aantal nieuwe varianten bij: Surinaamse kip roti en een kruidige Marokkaanse kikkererwtensoep.
Ook voegen wij een vegetarische en glutenvrije nasi aan het assortiment toe. Er is namelijk steeds meer vraag naar glutenvrije en vegetarische producten. En met deze nasi kunt u uw (vegetarische) gasten met coeliaki gemakkelijk tot dienst zijn zonder uit te hoeven zoeken wat wel en niet kan.
En tot slot een klassieke rode wijnsaus, naar een recept van onze culinair adviseur Gianfranco Chiarini. De saus is een uitstekende begeleider van kalfs- of rundvlees, wild of gevogelte.
Deze smakelijke nieuwe gerechten zijn vanaf nu bestelbaar. Omdat deze gerechten nog zo nieuw zijn, is het mogelijk dat uw groothandel ze nog niet heeft opgenomen in hun assortiment. Vraag dan uw accountmanager van uw groothandel om dit artikel aan te laten maken.
Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu.
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten! Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten.
Lees verder Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje