Nieuws
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De biologische pompoensoep is niet alleen bereid met 100% biologische ingrediënten. De soep is ook vegetarisch en glutenvrij!
De wereldkeuken (1001 smaken) krijgt er ook een aantal nieuwe varianten bij: Surinaamse kip roti en een kruidige Marokkaanse kikkererwtensoep.
Ook voegen wij een vegetarische en glutenvrije nasi aan het assortiment toe. Er is namelijk steeds meer vraag naar glutenvrije en vegetarische producten. En met deze nasi kunt u uw (vegetarische) gasten met coeliaki gemakkelijk tot dienst zijn zonder uit te hoeven zoeken wat wel en niet kan.
En tot slot een klassieke rode wijnsaus, naar een recept van onze culinair adviseur Gianfranco Chiarini. De saus is een uitstekende begeleider van kalfs- of rundvlees, wild of gevogelte.
Deze smakelijke nieuwe gerechten zijn vanaf nu bestelbaar. Omdat deze gerechten nog zo nieuw zijn, is het mogelijk dat uw groothandel ze nog niet heeft opgenomen in hun assortiment. Vraag dan uw accountmanager van uw groothandel om dit artikel aan te laten maken.
Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC
Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.
Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd
Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!
Erwtensoep - Nu alleen nog maar met Livar
Onze erwtensoep is de beste kant-en-klare soep te koop. Dat vonden we al langer, maar nu hebben we hem nóg lekkerder gemaakt. We hebben gebruiken nu alleen nog maar Livar varkensvlees en spek voor de soep.
Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.