Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!

Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De biologische pompoensoep is niet alleen bereid met 100% biologische ingrediënten. De soep is ook vegetarisch en glutenvrij!
 
De wereldkeuken (1001 smaken) krijgt er ook een aantal nieuwe varianten bij: Surinaamse kip roti en een kruidige Marokkaanse kikkererwtensoep.
 
Ook voegen wij een vegetarische en glutenvrije nasi aan het assortiment toe. Er is namelijk steeds meer vraag naar glutenvrije en vegetarische producten. En met deze nasi kunt u uw (vegetarische) gasten met coeliaki gemakkelijk tot dienst zijn zonder uit te hoeven zoeken wat wel en niet kan.
 
En tot slot een klassieke rode wijnsaus, naar een recept van onze culinair adviseur Gianfranco Chiarini. De saus is een uitstekende begeleider van kalfs- of rundvlees, wild of gevogelte.
 
Deze smakelijke nieuwe gerechten zijn vanaf nu bestelbaar. Omdat deze gerechten nog zo nieuw zijn, is het mogelijk dat uw groothandel ze nog niet heeft opgenomen in hun assortiment. Vraag dan uw accountmanager van uw groothandel om dit artikel aan te laten maken.
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder