Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij gemak

Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Wij hebben er ons in verdiept, en kunnen de garantie geven dat uw gasten met glutenintolerantie onze glutenvrije gerechten met een gerust hart kunnen eten. Om een voorbeeld te noemen: bij onze kruidenafdeling hebben ze speciale 'glutenvrij-scheppen' waar ze de kruiden mee afwegen. Zo kan het nooit voorkomen dat er toevallig gluten van een vorig gerecht aan het nieuwe blijven plakken.
 
Het mooie aan de glutenvrije gerechten is, dat u uw andere gasten niks anders hoeft voor te schotelen. Want het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, uit ons standaard assortiment. Onder assortiment filtert u op glutenvrij voor een overzicht. Of klik hier.
 
Maak bijvoorbeeld een volledig glutenvrij Oosters buffet:
 
Soepen:
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
- Babi pangang
- Thaise groene cuury
- Thaise gele curry
- Basmatirijst
- Nasi goreng vegetarisch

Of een wereldbuffet:

Soepen:
- Biologische pompoensoep
- Marokkaanse kikkererwtensoep

Hoofdgerechten:
- Tajine
- Tikka masala
- Jambalaya
- Paella
- Lamsschotel
- Witte rijst

We hebben zelfs een aantal gerechten, die ook nog eens vegetarisch zijn. Dus zelfs uw meest veeleisende gast kunt u bedienen, en Henri heeft het lastige denkwerk voor u uitgevoerd! In deze lijn hebben we zelfs (op verzoek uit de markt) een speciaal product gelanceerd: de nasi goreng vegetarisch. Deze is dus ook nog eens glutenvrij! En dit geldt ook voor onze nieuwe soepen Marokkaanse kikkererwtensoep en Biologische pompoensoep.

Plant-based: het concept
"Vegetarische en veganistische keukens krijgen in 2018 nog
meer voet aan de grond, en hoe! Planten zijn rock & roll!
Steeds meer consumenten beseffen dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is, en dat het laten staan van dierlijke producten in veel gevallen zelfs beter is voor de natuur en voor de gezondheid. De eerste topchefs betreden inmiddels het podium." Aldus Food Inspiration over de belangrijkste trends voor 2018. Henri introduceert het concept Plant-based. Met dit concept brengt Henri de mogelijkheid voor catering en restaurants om simpel op deze trend in te spelen.
Lees meer over het concept

Xmas specials bij Picnic
Geen zin om uren in de keuken te staan met Kerst? Liever tijd besteden aan je familie en vrienden? Pak je gemak!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!
Lees verder

Henri & Foodintro
Er is een nieuw initiatief in Foodservice: FoodIntro Nederland. FoodIntro brengt een directe koppeling tussen de horeca en diverse fabrikanten. Op de app en de site vind je niet alleen veel promoties en acties speciaal voor jou. Je vindt er ook veel inspiratie, bijv. in de vorm van recepten. Dus ben je werkzaam in de horeca, meld je dan snel aan! Dan kan je meteen een gratis bak Henri erwtensoep aanvragen - die je met je hele keukenteam kunt proeven!
Lees verder

Red de pukkelpompoen!
Picnic supermarkt, W&R Etiketten, Vincap en Henri steunen de actie ‘Red de Pukkelpompoen’ van De Streekboer. Gezamenlijk is –tegen kostprijs- deze fantastische soep van de lelijke pompoenen gemaakt. Die jij nu kan kopen via de app van Picnic! Dus als je dat doet, dan mede bedankt namens de familie Luring. En natuurlijk heb je ook nog eens bijgedragen aan de strijd tegen de voedselverspilling!
Lees verder

Nieuw! Thaise linzensoep
Een mild-pittige, vegetarische soep op basis van rode (biologische) linzen en kokosmelk. Heerlijk kruidig en fris dankzij gember, limoenblad en citroengras. Met een garnituur van o.a. bloemkool, paprika en een vleugje ananas. Deze soep is niet alleen hip en lekker, maar ook nog eens heel gezond en voedzaam. De soep zit namelijk boordevol eiwit, nodig voor de opbouw van je spieren!
 
Ik wil deze soep gratis proberen>