Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij gemak

Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Wij hebben er ons in verdiept, en kunnen de garantie geven dat uw gasten met glutenintolerantie onze glutenvrije gerechten met een gerust hart kunnen eten. Om een voorbeeld te noemen: bij onze kruidenafdeling hebben ze speciale 'glutenvrij-scheppen' waar ze de kruiden mee afwegen. Zo kan het nooit voorkomen dat er toevallig gluten van een vorig gerecht aan het nieuwe blijven plakken.
 
Het mooie aan de glutenvrije gerechten is, dat u uw andere gasten niks anders hoeft voor te schotelen. Want het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, uit ons standaard assortiment. Onder assortiment filtert u op glutenvrij voor een overzicht. Of klik hier.
 
Maak bijvoorbeeld een volledig glutenvrij Oosters buffet:
 
Soepen:
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
- Babi pangang
- Thaise groene cuury
- Thaise gele curry
- Basmatirijst
- Nasi goreng vegetarisch

Of een wereldbuffet:

Soepen:
- Biologische pompoensoep
- Marokkaanse kikkererwtensoep

Hoofdgerechten:
- Tajine
- Tikka masala
- Jambalaya
- Paella
- Lamsschotel
- Witte rijst

We hebben zelfs een aantal gerechten, die ook nog eens vegetarisch zijn. Dus zelfs uw meest veeleisende gast kunt u bedienen, en Henri heeft het lastige denkwerk voor u uitgevoerd! In deze lijn hebben we zelfs (op verzoek uit de markt) een speciaal product gelanceerd: de nasi goreng vegetarisch. Deze is dus ook nog eens glutenvrij! En dit geldt ook voor onze nieuwe soepen Marokkaanse kikkererwtensoep en Biologische pompoensoep.

Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!! 
Lees verder

Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top. 
 
Lees verder

Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder

Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder

Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!
 
Lees verder