Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij gemak

Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Wij hebben er ons in verdiept, en kunnen de garantie geven dat uw gasten met glutenintolerantie onze glutenvrije gerechten met een gerust hart kunnen eten. Om een voorbeeld te noemen: bij onze kruidenafdeling hebben ze speciale 'glutenvrij-scheppen' waar ze de kruiden mee afwegen. Zo kan het nooit voorkomen dat er toevallig gluten van een vorig gerecht aan het nieuwe blijven plakken.
 
Het mooie aan de glutenvrije gerechten is, dat u uw andere gasten niks anders hoeft voor te schotelen. Want het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, uit ons standaard assortiment. Onder assortiment filtert u op glutenvrij voor een overzicht. Of klik hier.
 
Maak bijvoorbeeld een volledig glutenvrij Oosters buffet:
 
Soepen:
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
- Babi pangang
- Thaise groene cuury
- Thaise gele curry
- Basmatirijst
- Nasi goreng vegetarisch

Of een wereldbuffet:

Soepen:
- Biologische pompoensoep
- Marokkaanse kikkererwtensoep

Hoofdgerechten:
- Tajine
- Tikka masala
- Jambalaya
- Paella
- Lamsschotel
- Witte rijst

We hebben zelfs een aantal gerechten, die ook nog eens vegetarisch zijn. Dus zelfs uw meest veeleisende gast kunt u bedienen, en Henri heeft het lastige denkwerk voor u uitgevoerd! In deze lijn hebben we zelfs (op verzoek uit de markt) een speciaal product gelanceerd: de nasi goreng vegetarisch. Deze is dus ook nog eens glutenvrij! En dit geldt ook voor onze nieuwe soepen Marokkaanse kikkererwtensoep en Biologische pompoensoep.

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder